2019.03.21.

Tisztelt Magyarságért tenni akaró Honfitársam!

Kedves HAGYOMÁNYŐRZŐ Kolléga!

Jelen levelemmel egy különleges - a mai kor kihívásainak is megfelelő - alapos Tanakodóra hívom Önt, ismerve az Ön elmúlt évtizedekben a MAGYARSÁG ÉRDEKÉBEN történő erőfeszítéseit, munkásságát.

A TANAKODÓ első mozzanata, hogy minden résztvevő 14, előre megfogalmazott kérdést kap, s arra 25 -30 percben kell válaszolnia úgy, hogy mondanivalójában senki nem zavarja meg, maga osztja be a rendelkezésre kapott időt, s ráadásul nem kell elutaznia sehova sem, nem kell szállást és étkezést fizetnie, ezzel időt és pénzt, energiát takarítunk meg magunknak, de ugyanakkor minden MAGYARSÁG PROBLÉMAKÖRÉVEL foglalkozó felelős személy véleményét megismerhetjük...

Találmányom”, hogy minden résztvevő egy kis kamera és mikrofon segítségével feltölti a YOU TUBE -ra, max 30 perces VIDEÓVÁLASZÁT és így lehetséges lesz, hogy akár több száz hagyományőrző, kutató, vagy úton járó karizmatikus kollégánk véleményét is megismerjük anélkül, hogy bárki- bárkivel is vitatkozni kezdene, vagy bárkit is ki kellene hagyni amiatt, hogy egy bizonyos időpontban nem tud valamilyen helyszínre utazni......

Én nem VITA, hanem TANAKODÓ – párti vagyok, s mindenki véleményére szükségem van ahhoz, hogy határozott álláspontot alakítsak ki akkor, mikor a MAGYARSÁG jelenlegi állapotát, helyzetét akarom látni, megérteni...

Több évtizede veszek részt mindenféle konferencián, tanakodáson, figyelem azon rendezvényeket is, melyekre engem nem hívtak el, s ezen tapasztalataim függvényében gondoltam úgy hogy ezt a formát választom, s kis televíziómmal, szaktudásommal az egész TANAKODÁST technikailag is kivitelezem.

Elképzeléseim szerint így  - az INTERNET segítségével - mindannyian megszólalhatunk, véleményünk dokumentálható, többször is újra visszanézhetőek gondolataink, s akár több százezer emberhez is eljuthatnak építő javaslataink, megoldáskulcsaink, életlátásunk, vagy akár jóslatunk, óvásunk.

Természetesen, miután MINDEN ÉRDEKELT bemutatkozását és véleményét megismertük, elkerülhetetlen lesz a személyes találkozás is - akár több száz résztvevővel -  legalább egy hetes KONFERENCIÁN, egy erre alkalmas erdei táborban a nyár , vagy ősz folyamán, ahol a szállást, az étkezést is meg tudjuk oldani.

Most - első lépésben - egy rendkívül szellemes, de hatékony, költségkímélő, virtuális TANAKODÓRA hívom Önt és kérem, hogy amennyiben teszik az elképzelésem, üljön le egy telefon, vagy kamera elé, és az alul olvasható 14 alapkérdésre válaszoljon tudása és nézete szerint, ezután pedig a kis videóblogot töltse fel a YOUTUBE -ra, vagy akár küldje el az általam megadott emailcímre és én felteszem azt a megfelelő helyre! Szükségem volna még egy arcfotóra is Önről...

Amennyiben a videóválasznak és rögzítésnek technikai akadályai vannak, akkor felajánlom a segítségemet, s egy MESSENGER, vagy SKYPE kapcsolatban örömmel rögzítem technikámmal az Ön válaszát, s feltöltöm azt a TANAKODÓ HIVATALOS INTERNETES OLDALÁRA... Kérem, hogy üzenetemet juttassa el mindazokhoz, akiket én akár nem ismerek, vagy nem tudtam elérni, s amennyiben az adott személyt Ön alkalmasnak tartja, szólítsa meg nevemben és kérje meg arra, hogy vegyen részt a TANAKODÓN, s töltse fel ő is a 14 kérdésre való válaszát!

FONTOS INFORMÁCIÓ! Ön a következő internetes oldalon tudja elérni majd a „TANAKODÓ A MAGYARSÁGRÓL” eseményeit, s a már rögzített videókat: www.spiritualtv.hu/tanakodo.html

Az első kis videót én már feltöltöttem, saját véleményemet és válaszomat találhatja meg az oldalon, s jönnek majd az újabb és újabb megszólalások is!

Minimális „ játékszabályok” természetesen ebben a rendszerben is vannak, ezek a következők:

    I. Olyan személyek véleményét várjuk, akik az elmúlt évtizedekben bizonyítottan tettek valamit: kutatással, előadásokkal, filmmel, könyvírással, rendezvényszervezéssel, tanítással, gyógyítással foglalkoztak és természetesen a MAGYARSÁG MEGMARADÁSÁN és FELEMELKEDÉSÉN fáradoztak!

    II. Minden résztvevő csak saját nevén, személyében kap bemutatkozási és vélemény nyilvánítási lehetőséget, semmilyen más személy, vagy működő szervezet nevében ne nyilatkozzon senki! Magánemberek véleményére vagyunk kíváncsiak, ezt a fórumot senki se használja politikai, vagy valamilyen már meglévő szervezet reklámfelületeként!

    III. Parlamenti pártok régi és mostani politikusai nem kapnak szót ezen a tanakodón! Semmilyen politikai kampány nem kap teret TANAKODÓNKON!

    IV. A max. 25 -30 perces videóban kérjük, hogy mindenki csak a kérdésekre való saját véleményét mondja el, ne használja ezt a fórumot arra, hogy személyeskedik, vagy szid más hagyományőrzőket , az általuk már videóra rögzített válaszaik miatt! Ez a TANAKODÓ most nem a VITÁRÓL szól, első körben lehetőséget kívánunk adni mindenkinek a bemutatkozásra és nézeteinek a kifejtésére, amikor megismertük mindenki álláspontját, találkozunk élőben
    2019.09.21-23 -án a PILISBEN!

Várom jelentkezését – TISZTELETTEL!

2019.03.21.

Heffner Attila - magyar hagyományőrző

www.spiritualtv.hu   +36 30 756 28 99      e-mail: heffnermusic@gmail.com

FACEBOOK - ESEMÉNY - OLDALUNK: 

https://www.facebook.com/events/370719043523968/

A KÉRDÉSEK:

01. RÖVID BEMUTATKOZÁS KI ÖN? MIVEL FOGLALKOZIK?

02. Milyen szakrális ÉRTÉKREND / HIT, VALLÁS ,TUDÁS követője? / Hitrendszerének rövid bemutatása /

03. Mit gondol a MAGYARSÁG MÚLTJÁRÓL, a MAGYARSÁG származásáról, nyelvéről, hitéről, kultúrájáról?

04. Mit jelent az ÖN számára eredeti értelmében a "Magyar Lét" értékrendje?

05. Miben látja a Magyarság hanyatlásának okát? Egyáltalán van-e Ön szerint"hanyatlás"?

06. Mi a Személyes elképzelése arról, hogyan kerülhet helyre az ősi értékrendünk?

07. Elfogadja -e a jelenlegi „MAGYARORSZÁG” elnevezésű államformát, s törvényesnek tartja-e  az un. ALAPTÖRVÉNY -t?

08. Akarja-e hogy továbbra is politikai pártok és politikusok vezessék az országot, ha nem, akkor mi a megoldás arra, hogy ezen változtassunk?

09. Milyen államformában élne szívesen? Hogyan képzeli el az új MAGYAR RENDSZERT, ÁLLAMOT? Milyen választási rendszert tud elképzelni, ami valóban a NÉP AKARATÁT tükrözi? Hogyan tudnánk ezt kivitelezni?

10. Kinek az elveivel tud jelenleg egyetérteni, milyen irányzatot tart megvalósíthatónak ?

11. Tart-e jelenleg alkalmasnak olyan magyar személyt, szervezetet, mozgalmat akire, amire rátermett VEZETŐ ERŐKÉNT tudna tekinteni?

12. Van-e olyan ismert karizmatikus magyar személy, illetve szervezet, akivel, amivel egyáltalán nem tudja elképzelni az együttműködést?

13. Volt-e tagja bármilyen politikai pártnak az elmúlt 30 évben, volt-e szakemberként, tanácsadóként foglalkoztatva bármilyen, rendszerváltás utáni 4 éves választási ciklusban? Jelenleg tagja bármilyen pártnak, mozgalomnak, szervezetnek? A rendszerváltás előtt tagja volt-e az MSZMP- nek?

14. Milyen jövőképe van? Milyen iskolai tanítási rendszert, milyen gazdasági rendszert, milyen társadalmi rendszert tud elképzelni?VIDEÓVÁLASZOK SORRENDBEN:

2019.03.21.

2019.03.24.


 


SPIRITUAL Televízió

FŐOLDAL

 SPIRITUAL TELEVÍZIÓ
 TULAJDONOS: A MAGYAR SZENT KORONA és annak viselője:
NAGYBOLDOGASSZONYUNK, ÉGI REGINÁNK...

 Heffner Attila - ügyvezető
 Minden jog fenntartva!

A zenei felvételek, az előadások, írások, tanítások SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK!
Heffner Attila - KIADÓ - E-MAIL: heffnermusic@gmail.com

 Az adások technikai megvalósításáért, SZPONZORÁCIÓT, ANYAGI TÁMOGATÁST ELFOGADUNK!